Fransiskushjelpen har fått ny kommunikasjonsrådgiver!

Ola Ødegaard er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Fransiskushjelpen. – Jeg gleder meg veldig til å synliggjøre Fransiskushjelpens viktige arbeid og til å løfte frem de gode historiene, sier den nye kommunikasjonsrådgiveren.   

Ola er 50 år og utdannet tekstforfatter. Han har over 15 års erfaring fra kommunikasjon og markedsføring, og har tidligere jobbet mye med både tekst og innholdsproduksjon. Men ideell sektor er nytt for Ola, som er glad for å ha fått en jobb med mening. – Jeg har hatt et sterkt ønske om å kunne bruke kunnskapen og erfaringen min til noe samfunnsnyttig, og ser frem til å kunne utgjøre en forskjell med arbeidet mitt. 

Fornøyd kommunikasjonsleder  

- Jeg er veldig glad for at akkurat Ola takket ja til stillingen som kommunikasjonsrådgiver. Vi er inne i en periode med ny strategi, og en viktig del av den nye strategien er å sørge for at flere kjenner til Fransiskushjelpen og tilbudet vårt. Slik kan vi nå enda flere som trenger oss. Jeg tror Olas bakgrunn passer godt inn, og at hans erfaring blir viktig for å både utvikle og synliggjøre alt det gode arbeidet som gjøres i organisasjonen, sier leder for marked og kommunikasjon Kristine Mo Karlsen. Hun ser frem til å samarbeide med Ødegaard.  

Ola Ødegaard begynte i stillingen 15. november 2023.

Har du fått hjelp av Fransiskushjelpen og vil fortelle din historie til Ola? Ta kontakt med han på ola.odegaard@fransiskus.no.  

Kort og godt om Ola  

Samboer, to barn, to katter. Bygutt.  

God til: Å fiske og å løpe.  

Dårlig til: Å synge. Og Premier League Fantasy – lager dumme regler for meg selv. I fjor fikk jeg ikke lov til å ha Haaland som kaptein, i år har jeg bare lov til å ha venstrebeinte spillere.  

Redd for: Slemme og dumme autoriteter. 

Blir inspirert av: Akkurat nå er jeg veldig inspirert av min nye arbeidsplass. Alle de flotte menneskene som jobber her og mulighetene som ligger i å få med seg hele Oslo på å hjelpe folk som har det vanskelig.  

Klarer meg ikke uten: Krabbe om høsten, familien året rundt.   

Leser: Gjerne biografier.  

Ser på: Serier som Le Bureau, Succession og The Crown. Pluss sport, humor og aktualitetsprogrammer. Gleder meg til å gå mer på kino og teater igjen nå som barna har blitt større.