Fransiskushjelpen søker generalsekretær!

Fransiskushjelpen søker etter ny generalsekretær som skal motivere og utvikle ansatte og frivillige, og ha ansvar for den daglige ledelsen og driften av stiftelsen på vegne av styret. Generalsekretæren leder en virksomhet som består av 30 medarbeidere og 180 frivillige.

Generalsekretæren skal ha overordnet ansvar for strategi, utvikling av en tydelig virksomhetsprofil og skape god samhandling med offentlige og private samarbeidspartnere. Generalsekretæren skal sikre både faglig utvikling og tjenester med kvalitet.

Generalsekretæren bør ha erfaring med organisasjonsledelse, ha gode kommunikasjonsevner og ha økonomiforståelse. Søkere må identifisere seg med og fremme Fransiskushjelpens mål og verdigrunnlag. Kulturutvikling og teamarbeid er også sentrale oppgaver for generalsekretær.

Søkere til stillingen må ha minimum tre-årig høgskoleutdanning, og politisk nettverk vil være en fordel.

Lønn og pensjonsordning etter avtale. Søk på stillingen her!

1. Fransiskushjelpen Logo.jpg

Gi et bidrag via Facebook

Du har kanskje sett at mange oppretter innsamlingsaksjoner til gode formål på Facebook? Nå er det også mulig å samle inn penger til Fransiskushjelpen!

Én måte å støtte oss på er frivillig arbeid, en annen er pengegaver. Alle gaver, små og store, har betydning for vårt arbeid. Trykk på "Gi et bidrag"-knappen eller opprett din egen innsamlingsaksjon hvis du vil bidra. Her finner du siden vår på Facebook.

gi bidrag facebook.jpg

Vi søker frivillige til alvorlig syke

Vi trenger nye frivillige som kan bistå med samtale, sosialt samvær og enkle praktiske oppgaver for alvorlig syke med kort forventet levetid som befinner seg i eget hjem. Vi tror arbeidet vil oppleves som svært meningsfullt. Aktuelle frivillige vil bli kontaktet for samtale fortløpende. Det vil avholdes tre kurskvelder før oppstart- 26. februar, 5. mars og 21. mars kl 18-20 i våre lokaler i Enerhauggata. Send en epost med informasjon om deg selv til hjemmehospice@fransiskus.no. Ta kontakt med Ellen eller Saskia på 22 70 76 80 (tast 1 for Pleietjenesten) hvis du har spørsmål.

fransiskushjelpen_pleietjenesten_0904.jpg

Juleaksjonen 2018

Lørdag 15. desember ble årets Juleaksjon gjennomført. Hvert år stiller noen av Fransiskushjelpens gode venner opp for å sortere, pakke og kjøre ut julepakker fulle av mat, julegodteri, lys, ukeblader og barnetegninger. Ca 100 av våre brukere og pasienter fikk besøk på døra, og store og små frivillige bidro til en fin start på jula for noen andre. Tusen takk til alle som stilte opp!

Jakob Grova sørger for at Juleaksjonen gjennomføres hvert år.

Jakob Grova sørger for at Juleaksjonen gjennomføres hvert år.

Store og små bidro til at 100 brukere og pasienter fikk julepakke levert på døra.

Store og små bidro til at 100 brukere og pasienter fikk julepakke levert på døra.

Sykepleie på hjul fikk Brosteinsprisen 2016

last ned.jpg

Vi gratulerer Sykepleie på Hjul med Brosteinsprisen 2016! Prisen deles ut årlig av Kirkens Bymisjon til noen som formidler håp og som gir samfunnet redskaper til å bekjempe nød og urettferdighet i storbyen. Juryen skriver blant annet: "Med omsorg, dømmekraft og stor respekt for enkeltpersoners livssituasjon viser de hvordan tillit kan bygges blant mennesker i sårbare situasjoner, og hvordan hjelp kan nå fram dit pasientene er, når det trengs som mest." 
Et stort takk for anerkjennelsen og for tilliten.