Juleaksjonen 2023 er vel gjennomført, 100 pakker er levert!

Jula er en utfordrende tid for mange, og antallet som er bekymret for om de har råd til julegaver og julemat øker fra år til år. Juleaksjonen er en liten oppmuntring i førjulstida. Den ble startet av Brita Paus, Fransiskushjelpens grunnlegger, på 80-tallet. Enslige eldre fikk en julepresang bestående av mat, drikke og godsaker. Hele storfamilien var med på aksjonen - alt fra å samle inn innholdet og pakke presangene, til å kjøre dem ut i førjulstiden. Aksjonen lå brakk i noen år før barnebarna til Brita bestemte seg for å ta opp tradisjonen i 1998.

I år ble pakkene kjørt ut til både eldre enslige og andre som trenger en juleoppmuntring. Det var selvfølgelig satt av tid til en kaffekopp for de som ville ha besøk.

«En stor og hjertelig takk for den store assorterte gaven jeg fikk som var enormt allsidig.. Dette var første gangen jeg har fått noe gave på denne måten».

Tusen takk til alle små og store bidragsytere i årets juleaksjon. Gate for gate, menneske for menneske, skaper vi er varmere Oslo sammen.