Frivillig i Fransiskushjelpen tar seg bra ut på CV’en!

Frivillig CV fransiskushjelpen

- Som frivillig i Fransiskushjelpen får du gleden av å hjelpe andre, verdifull erfaring, en meningsfull fritid og en solid referanse, sier fungerende leder for Frivillighet, Anne Sand. Hun håper flere studenter har lyst til å bli frivillig i organisasjonen.

Studentlivet er så mangt – hardt arbeid, lite penger, gode venner og store drømmer. For noen heldige er veien kort fra skolebenk til fast stilling. For andre kan veien være litt mer kronglete. Særlig om man ikke kan vise til relevant arbeidserfaring eller referanser.

Som frivillig i Fransiskushjelpen viser du at du yter litt ekstra

- Studenter flest har en jobb ved siden av studiene, men denne arbeidserfaringen alene er ikke alltid nok til at man skiller seg ut fra resten av søknadsbunken. Vi tror at uansett hva slags jobb du søker på vil det være en fordel å kunne fortelle at du har brukt av fritiden din til å være en styrke for andre, sier Sand. - Du presenterer deg som en person som med omsorg, engasjement og vilje til å yte litt ekstra. I tillegg får du også en meningsfull fritid og et utvidet nettverk. Med andre ord bare gode grunner til å melde seg, ler Sand.

“Du presenterer deg som en person som med omsorg, engasjement og vilje til å yte litt ekstra. I tillegg får du også en meningsfull fritid og et utvidet nettverk”

Hvem kan bli frivillig i Fransiskushjelpen?

Det finnes det mange ulike muligheter for frivillighetsarbeid i Fransiskushjelpen. Frivillige må være 18 år eller eldre, og i de tilfeller hvor man kommer i kontakt med barn og unge må man kunne fremlegge gyldig politiattest.

Frivillige i Fransiskushjelpen vil få nødvendig opplæring i form av kurs og veiledning - samt mulighet til å delta på pilegrimsreise til Assisi.

For frivillige til Sykepleie på hjul kreves det helsefaglig kompetanse på sykepleiernivå. For sykepleiere er dette en mulighet til å skaffe seg en helt unik erfaring.

Deltagelse som frivillig er selvfølgelig livssynsuavhengig, men du må akseptere og være innforstått med Fransiskushjelpens verdigrunnlag.

Vi ønsker oss frivillige som deg!

- Vi ønsker oss flere som deg og håper at du har lyst til å opparbeide deg verdifull erfaring som frivillig hos oss. Til gjengjeld stiller vi gjerne som referanse for deg når du skal søke jobb. Ta kontakt med oss eller registrer deg som frivillig. Og lykke til med studier og jakten på drømmejobben, avslutter Anne Sand.