Fransiskushjelpens avdeling Frivillighet har fått ny leder!

Endelig er ny leder for Avdeling Frivillighet på plass! Oddrun Bøhlerengen har solid erfaring og kunnskap med seg når hun når skal sette kursen for avdelingens arbeid for Oslos innbyggere og våre flotte frivillige.

Solid erfaring med frivillighet

Oddrunn er utdannet lærer og kateket, og har en variert og spennende bakgrunn som generalsekretær for LEVE -organisasjonen for etterlatte etter selvmord- samt Søndagsskolen Norge. Gjennom hele karrieren har frivillighet vært et sentralt element. Men hvordan ble hun kjent med Fransiskushjelpen? -Jeg ble først kjent med Fransiskushjelpen gjennom mitt arbeid i LEVE, forteller Oddrun og fortsetter -jeg ønsket meg denne stillingen siden jeg har stor tro på frivillighet som en viktig bestanddel i et godt liv. Et godt liv skapes når det er balanse mellom det man gir og det man får.  Jeg hadde også fått et veldig godt inntrykk av stiftelsen gjennom sosiale medier, nettsidene og media. Sier Oddrun med et smil.

“For meg er det veldig viktig at vi tar godt vare på de frivillige vi allerede har i tillegg til å rekruttere nye”

Den energiske og humørfylte Oddrun ser frem til å komme i gang med videreutvikling av avdeling frivillighet. -Jeg gleder meg til å påbegynne det strategiske arbeidet som vil gi oss gode synergier på tvers av tjenestene. Vi skal tenke enda større og bredere, og utvikle vår kompetanse i fellesskap. For meg er det veldig viktig at vi tar godt vare på de frivillige vi allerede har i tillegg til å rekruttere nye. Når vi spør om hun kan nevne tre positive ting om seg selv sier Oddrun -Jeg er glad i mennesker og er en god venn. Jeg har også tro på at det er viktig å snakke sant om livet og at det skal være plass til alt.

Vi er veldig glade for at Oddrun takket ja til stillingen som leder for avdeling frivillighet, og vi er sikre på at hele organisasjonen, inkludert våre fantastiske frivillige, vil nyte godt av hennes gode lederskap, erfaring og kunnskap.