Tut tut fra Diana – kan DU hjelpe oss å fylle bilen?

🚚👋TUT TUT fra Diana! Kan DU hjelpe?

Jeg er av typen elektrisk og oppkalt etter prinsesse Diana. Hun bidro nemlig sterkt til å endre folks holdninger til mennesker med hiv og aids. I dagens samfunn er det dessverre fortsatt slik at mange av pasientene jeg møter blir utsatt for samme type stigmatisering og utenforskap.

Mange som lever på gata synes det er det vanskelig å benytte det ordinære helsevesenet. Likevel er dette mennesker som ofte har alvorlige helseproblemer og trenger hjelp.

💜KAN DU HJELPE?💜 Jeg er nemlig helt avhengig av å fylles opp med bandasjer og sårstellutstyr. I tillegg inneholder jeg alt av rent brukerutstyr, som sprøyter og nåler, slik at ingen skal bli smittet av hiv eller hepatitt. Jeg har også antibiotika ombord, og sykepleierne på bilen kan stelle sår, gjøre helsevurderinger og teste for infeksjoner og hepatitt.

Det fine med at jeg er en bil er at jeg kan kjøre dit folk befinner seg. Da kan jeg dra på hjemmebesøk og stoppe i alle Oslos bydeler og gater. Slik blir det litt lettere å motta hjelp for en pasientgruppe som ofte synes det er vanskelig å prioritere egen helse.

Det skjer mange fine menneskemøter inni meg. For noen dager siden overhørte jeg dette: Tusen takk for at dere bryr dere om meg og om såret mitt.

Derfor spør jeg deg i dag om du har lyst og mulighet til å bidra med en liten VIPPS-gave. Gate for gate, menneske for menneske – sammen skaper vi et varmere Oslo. Tusen hjertelig takk! Tut tut fra Diana👑