Fransiskushjelpen søker generalsekretær!

Fransiskushjelpen søker etter ny generalsekretær som skal motivere og utvikle ansatte og frivillige, og ha ansvar for den daglige ledelsen og driften av stiftelsen på vegne av styret. Generalsekretæren leder en virksomhet som består av 30 medarbeidere og 180 frivillige.

Generalsekretæren skal ha overordnet ansvar for strategi, utvikling av en tydelig virksomhetsprofil og skape god samhandling med offentlige og private samarbeidspartnere. Generalsekretæren skal sikre både faglig utvikling og tjenester med kvalitet.

Generalsekretæren bør ha erfaring med organisasjonsledelse, ha gode kommunikasjonsevner og ha økonomiforståelse. Søkere må identifisere seg med og fremme Fransiskushjelpens mål og verdigrunnlag. Kulturutvikling og teamarbeid er også sentrale oppgaver for generalsekretær.

Søkere til stillingen må ha minimum tre-årig høgskoleutdanning, og politisk nettverk vil være en fordel.

Lønn og pensjonsordning etter avtale. Søk på stillingen her!

1. Fransiskushjelpen Logo.jpg